Shipyard Transporters With Lifting Table

Productintroductie Scheepswerftransporteurs met heftafel is een soort elektrische transportinrichting met grote capaciteit, ontworpen voor transport van scheepswerfmateriaal. Hij rent op de rails. Deze serie scheepswerftransporters met hydraulisch hefsysteem, de hefhoogte van de heftafel is 1 m in ...
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Scheepswerftransporteurs met heftafel is een soort elektrische transportinrichting met grote capaciteit, ontworpen voor transport van scheepswerfmateriaal. Hij rent op de rails. Deze serie scheepswerftransporteurs met hydraulisch hefsysteem, de hefhoogte van de heftafel is in het algemeen 1 m.

Shipyard Transporters With Lifting Table

Onderdeel Details

Kabelhaspel

Het krulkoppel heeft een groot verstelbereik, een hoger synchronisme, wat de werking en bediening gemakkelijker maakt. En de kabelarrangeur kan worden geïnstalleerd om de kabels te rangschikken als de afstand lang is (niet minder dan 50 meter).

Hulpapparatuur

Sommige hulpapparaten kunnen worden toegevoegd. Zoals geluid en licht aralm, bumper apparaat, E-stop apparaat, positionering armatuur, lift platform en andere assistentieapparaten volgens eisen.

Hot Tags: scheepswerftransporteurs met heftafel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like