Scheepswerf Transfer Vehicle

De scheepswerf transfer vehicle is een elektrisch aangedreven materiële overdracht voertuig dat is ontworpen en vervaardigd om toe te passen op de scheepswerf.
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

De scheepswerf transfer vehicle is een elektrisch aangedreven materiële overdracht voertuig dat is ontworpen en vervaardigd om toe te passen op de scheepswerf.

Deze soorten voertuig voor de overdracht van de scheepswerf kunnen onderverdeeld in twee soorten:

Spoor geleide Type: Deze soorten overdracht voertuig wordt uitgevoerd op de rails, het kan worden gevoed door batterij, laagspanning tracks, busbar, Kabelhaspel, enz.

Ongebaande Type: Dit soort overdracht voertuig nemen PU wielen, het kan op de vloer uitgevoerd rechtstreeks, geen noodzaak rails. Het vooral gevoed door batterij.

Shipyard Transfer Vehicle

Functies van het product

Zware laden;

Duurzaam;

Efficiënt;

Veiligheid en de bescherming van het milieu;

Product-revisie en onderhoud

1. de motor moet regelmatig worden geïnspecteerd. Het is gewoonlijk eenmaal per drie maanden geïnspecteerd en gereviseerd eenmaal per jaar. Als de motor liquidatie wordt verbrand als gevolg van een ongeval, moet het in tijd worden ontmanteld. De reden is meestal dat de ontbinding wordt uitgebrand als gevolg van het mislukken van de eerste switch of de kortsluiting van de condensator; de belangrijkste liquidatie is uitgebrand. Het wordt veroorzaakt door langdurige overbelasting of beginnende verstopping. Vervangen van de motor wikkelingen en elimineren van de oorzaak van het ongeval voor hergebruik.

2. Vervang het vet eenmaal per halfjaar onder normale omstandigheden. Bij het vervangen van het vet, eerst schoon het lager met kerosine of benzine, en vult u het vet kamer met tweederde van de kamer lager. Teveel of te weinig is ongunstig.

3. tijdens het gebruik van de motor is het noodzakelijk om regelmatig te controleren de technische status van elke component, en tijdige opruimen stof, water, olie en ijzer aanmeldingen, die kunnen de machine lichaam ingaan en preventieve maatregelen nemen.

4. het luchtkanaal van de motor moet ongehinderd, en geen warmtebron rond de motor moet worden geplaatst. Als er problemen zijn gevonden, moeten preventieve maatregelen worden genomen in de tijd.

5. aandacht besteden aan het abnormale geluid van de peiling, oververhitting olie lekkage en buitensporige axiaal en radiaal klotsen. Als er problemen zijn gevonden, ze moeten worden verwijderd en de beschadigde lagers vervangen in de tijd.

Hot Tags: scheepswerf overdracht voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like