Scheepswerf Transfer Vehicle

Het scheepswerf transfervoertuig is een elektrisch aangedreven materiaaloverdrachtsvoertuig dat is ontworpen en vervaardigd om toe te passen op de scheepswerf. Newld bedrijf heeft vele malen geëxporteerd van scheepswerf appluication.
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

Het scheepswerf transfervoertuig is een elektrisch aangedreven materiaaloverdrachtsvoertuig dat is ontworpen en vervaardigd om toe te passen op de scheepswerf.

Dit soort scheepswerf overdracht voertuig kan worden onderverdeeld in twee soorten:

Rail Guided Type: Dit soort transfer voertuig loopt op de rails, het kan worden aangedreven door batterij, laagspanning tracks, busbar, kabelhaspel, enz.

Trackless Type: Dit soort overdrachtsvoertuig keurt PU wielen goed, kan het op de vloer direct lopen, geen behoeftesporen. Het voornamelijk aangedreven door batterij. Natuurlijk kan Newld verschillende soorten transfervoertuigen aanpassen volgens uw vraag.

Shipyard Transfer Vehicle

Productkenmerken

Zware belasting;

Duurzaam;

Efficiënt;

Veiligheid en milieubescherming;

Kosten besparen;

Het milieu;

Product revisie en onderhoud

1. De motor moet regelmatig worden geïnspecteerd. Meestal wordt het eens in de drie maanden geïnspecteerd en eenmaal per jaar gereviseerd. Als de motorwikkeling door een ongeval wordt verbrand, moet deze op tijd worden gedemonteerd. De reden is meestal dat de wikkeling is uitgebrand als gevolg van het falen van de startschakelaar of de kortsluiting van de condensator; de belangrijkste wikkeling is uitgebrand. Het wordt veroorzaakt door langdurige overbelasting of beginnende verstopping. Vervang de motorwikkelingen en elimineer de oorzaak van het ongeval voordat u het opnieuw gebruikt.

2. Vervang het vet eens in de zes maanden onder normale omstandigheden. Wanneer u het vet vervangt, reinigt u eerst het lager met kerosine of benzine en vult u vervolgens de vetkamer met tweederde van de lagerkamer. Te veel of te weinig is ongunstig.

3. Tijdens het gebruik van de motor is het noodzakelijk om regelmatig de technische status van elk onderdeel te controleren en tijdig stof-, water-, olie- en ijzervijlsel op te ruimen dat het machinelichaam kan binnendringen en preventieve maatregelen te nemen.

4. Het luchtkanaal van de motor moet onbelemmerd zijn en er mag geen warmtebron rond de motor worden geplaatst. Als er problemen worden gevonden, moeten preventieve maatregelen tijdig worden genomen.

5. Let op het abnormale geluid van het lager, oververhitte olielekkage en overmatig axiaal en radiaal klotsen. Als er problemen worden gevonden, moeten ze worden verwijderd en moeten de beschadigde lagers op tijd worden vervangen.

FAQ

1. Q: Over het Trackless Transfer Vehicle, welk type vermogen kunnen we kiezen?

A: Alles kan worden aangepast. Over het algemeen kiezen we voor batterijvoeding, ander type is ook ok. Zoals kabelvoeding.

2. V: Hoe zit het met de levertijd?

A: Over het algemeen is het 35-40 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

3. Q: Wat moeten we doen als dringende levertijd?

A: Maak je geen zorgen, we kunnen het van tevoren produceren onder het uitgangspunt van het waarborgen van kwaliteit.

Hot Tags: scheepswerf transfer voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like