Slaglepel Transportvoertuig op spoorwegen

De soorten slakkengieten transporteren voertuigen op spoorwegen, die worden aangedreven door laagspanningsbanen. Het zorgt ervoor dat het AC-elektriciteitsvermogen wordt omgezet in AC 36v in twee fasen en dat ze respectievelijk op de twee rails worden aangesloten.
Praat nu

Productdetails

Korte introductie

De soorten slakkengieten transporteren voertuigen op spoorwegen, die worden aangedreven door laagspanningsbanen. Het zorgt ervoor dat het AC-elektriciteitsvermogen wordt omgezet in AC 36v in twee fasen en dat ze respectievelijk op de twee rails worden aangesloten. Vervolgens voert de slakkenpan op de spoorwegen de AC 36v op de rail in de doos van het elektrisch apparaat onderaan het voertuig. En dan wordt de AC 36v getransformeerd in DC 36v om de DC-motor te regelen. Gebruik dit principe om de slakkenpanwagen voertuig op de spoorwegen over te laten starten, stoppen, vooruit en achteruit gaan en de snelheid aanpassen, enzovoort.

Onderdelen tonen

slag ladle transfer vehicle on railways

omlijsting

Het kader is twee longitudinale straal, verscheidene balken met aan elkaar gelast staalpaneel, dat doosstraalstructuur volgens het kraanprincipe goedkeurt en met het ontwerp van het slakkengietseloverdrachtsvoertuig op spoorwegen combineert. De belangrijkste veer: groot draagvermogen, kleine tafelvervorming, lange levensduur.


slag ladle transfer vehicle on railways

Spoorwielen

Over het wiel van de slakkengietseloverdrachtsauto, is het enige rand van hoekgeval, is het materiaal ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En de railwielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


slag ladle transfer vehicle on railways

Hijsgat

Het hijsgat wordt op het transportvoertuig voor slakkengieten op de spoorwegen geïnstalleerd voor gemakkelijk transport. Vooral kan het worden opgetild en verplaatst nadat de structuur is voltooid. Bovendien is het uiterlijk delicater en mooier.


slag ladle transfer vehicle on railways


Elektrische schakelkast

Het is geassorteerd met de hoofdstroomschakelaar en heeft de functie van stroomdistributiebescherming, kortsluitbeveiliging, overstroombeveiliging, noodstroombeveiliging, enzovoort.
certificaten

slag ladle transfer vehicle on railways

Klant bezoeken

slag ladle transfer vehicle on railways

Hot Tags: slakkengietpan transfer voertuig op spoorwegen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk