Schrootemmerwagen

De schrootemmerauto is een elektrische transferauto die op de rails rijdt. De schrootemmerauto wordt aangedreven door een batterij. De batterij is in de auto geïnstalleerd.
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De schrootemmerauto is een elektrische transferauto die op de rails rijdt. De schrootemmerauto wordt aangedreven door een batterij. De batterij is in de auto geïnstalleerd. De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem. Op deze manier, om de schrootemmerauto te bedienen om te starten, te stoppen, vooruit te gaan, achteruit, de snelheid aan te passen, enzovoort.

schrootemmer car.jpg

Producten details

Scrap Bucket Car

Car Frame

Het kader is twee longitudinale straal, verscheidene balken met aan elkaar gelast staalpaneel, dat doosstraalstructuur volgens het kraanprincipe goedkeurt en met het ontwerp van de auto's combineert. De belangrijkste veer: groot draagvermogen, kleine tafelvervorming, lange levensduur.


Scrap Bucket Car

Spoorwiel

Over het spoorwiel van schrootemmerauto, is het dubbele rand van hoekgeval, is het materiaal ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En de railwielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


Scrap Bucket Car

Accu

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Dit soort batterijen zijn handig, en een lange levensduur, we hoeven niet een keer te onderhouden op een reguliere tijd. dus in deze serie schrootemmerauto's is het populair bij klanten. Over het algemeen is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.


Scrap Bucket Car

Intelligente oplader

Over het algemeen gesproken is de intelligente oplader gekozen om te exporteren, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.


Verwerken

certificaat

Hot Tags: schroot emmer auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like