Spoor aangedreven pollepel auto

Alle onze auto pollepel bereiden twee set van motors zodra een motor is beschadigd door de hoge temperatuur van de pollepel in het gebruik van, een ander kan worden gebruikt om de voortzetting van de werkzaamheden
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

Spoor aangedreven pollepel auto is speciaal behandeld voor hete gesmolten staal en restanten van vervoer. Het spoor gebaseerd is en grote capaciteit heeft.

Alle onze auto pollepel bereiden twee set van motoren zodra een motor is beschadigd door de hoge temperatuur van de pollepel in het gebruik van, een ander kan worden gebruikt om het werk voortzetten. De grootte van de pollepel auto wordt bepaald door de arbeidsomstandigheden en de werkelijke behoeften van onze klant.

Werken principe

Deze soorten pollepel auto wordt aangedreven door dirigent rails. De voedingsbron AC 380v wordt omgezet in AC 36v twee fasen en zijn respectievelijk verbonden aan de twee rails. Vervolgens de wielen de AC 36v op spoor verrichten naar het elektrische toestel vak aan de onderkant van de pollepel auto's, en vervolgens de AC 36v wordt omgezet in DC 36v en vervolgens bepalen de DC-motor door middel van het DC-controlesysteem te maken de auto start , stop, vooruit en achteruit gaan en de snelheid aanpassen, enzovoort.

Rail Powered Ladle Car

Productvoordelen

Grote capaciteit en lange levensduur

Anti-hoge temperatuur

Veiligheid en flexibiliteit

Stabiele start

Alles kan worden aangepast overeenkomstig zo echt eisen

Hot Tags: spoor aangedreven pollepel auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like