Spoor pollepel overdracht kar met weging schaal systeem

Inductie van spoor pollepel overdracht kar met weging schaal systeem In sommige speciale workshops, sommige behandeling materiële noodzaak te weten zijn nauwkeurige gewicht om ervoor te zorgen dat de volgende procedure is normaal en de veiligheid van het vervoer. De weging transfer kar met lading koppelingslager, uitvoering, met een gewicht van allerlei...
Praat nu

Productdetails

Inductie van spoor pollepel overdracht kar met weging schaal systeem

In sommige speciale workshops, sommige behandeling materiële hoeft te weten van zijn nauwkeurige gewicht om ervoor te zorgen dat de volgende procedure is normaal en de veiligheid van het vervoer.

De weging overdracht kar met belasting lager, uitvoering, met een gewicht van een scala van functies, het led scherm op de kar kan nummer weergegeven in het exacte gewicht, de kar zal waarschuwing als over laden om eraan te herinneren van de exploitant.

Ook kunnen we toevoegen het apparaat meten, wegen en afdrukken op de kar als uw eisen. Despoor pollepel overdracht karmet de weging schaal systeemframe, wielen, reducer, elektromotor, instrument, heeft met een gewicht van sensor printers, met een gewicht van platform andere apparatuur enz. Ikt kan sterk mankracht en materiaal middelen besparen, verbetering van de productie-efficiëntie.

Rail Ladle Transfer Cart With Weighting Scale System.jpg

Productkenmerken van spoor pollepel Pipetteer kar met weging schaal systeem

Capaciteit belasting:75 ton

Voeding:Uitvoeren van Railway

Garantie:12 monthes

Rijsnelheid:0-25m/min

Kleur:Geel

Bedieningswijze:Afstandsbediening & Grip handbediening

Rail Ladle Transfer Cart With Weighting Scale System.jpg

Voordelen vanSpoor pollepel overdracht kar met weging schaal systeem

Allespoor pollepel overdracht karrenmet de weging schaal systeemhebben de volgende voordelen: compacte structuur, mooie verschijning, nauwkeurige positionering, stabiele beurtmulti-functionele, eenvoudige bediening, lang rijden bereik, laag geluidsniveau, eenvoudig onderhoud, enz.

Rail Ladle Transfer Cart With Weighting Scale System.jpg

Toepassingen vertoning van Spoor pollepel overdracht kar met weging schaal systeem

Rail Ladle Transfer Cart With Weighting Scale System.jpg

Pakket en levering vanSpoor pollepel overdracht kar met weging schaal systeem

Rail Ladle Transfer Cart With Weighting Scale System.jpg


Hot Tags: spoor pollepel overdracht kar met weging schaal systeem, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like