Metalen gietlepel wagens

De metalen gietlepelwagens zijn ontworpen voor de overdracht van gietlepels in een metaalproductie-installatie. Het met de eigenschappen van hittebestendig, explosiebescherming, grote capaciteit, enz. Dit soort gietlepelauto's met dubbele motor om de auto te drijven die aan het spoor van I straal werken
Praat nu

Productdetails

Korte introductie

De metalen gietlepelwagens zijn ontworpen voor de overdracht van gietlepels in een metaalproductie-installatie. Het met de eigenschappen van hittebestendig, explosiebescherming, grote capaciteit, enz. Dit soort gietlepelauto's met dubbele motor om de auto te drijven die aan het spoor van I straal werken.

Het kan worden gevoed door een batterij, een laagspanningsrail, stroomrail, kabelhaspels, enz.

Metal Casting Ladle Cars

Hoofd onderdelen

Elektrisch vermogensregelsysteem: het bestaat voornamelijk uit een schakelaar, een spanningsomvormer, een waarschuwingslamp en een geleidend transmissieapparaat. Zijn belangrijkste functie is om de spanning te leveren die nodig is voor de werking van de transferwagen en om de veiligheid ervan te waarborgen.

Gedreven bedieningssysteem: het bestaat hoofdzakelijk uit een motor, reductiemiddel, rollenriem, reminrichting en remaansturing. De belangrijkste functie is om met de elektrische platte auto op de baan te glijden.

Car-frame: het frame-materiaal is van staal, het buitenoppervlak bestaat uit 50 mm dikke staalplaat met hoge sterkte en het frame is gelast.

Anderen: Het omvat wielkader, schachtkoppeling, transmissie wormtoestel, druk het testen hulpmiddel, of alarmlamp, stopapparaat, explosiebestendig apparaat, hydraulisch opheffend platformapparaat, enz.

Metal Casting Ladle Cars

Hot Tags: metalen gietlepel pollepel auto's, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like