Ladle Transfer Truck

Pollepel transfer auto wordt veel gebruikt in de productielijn van staalfabriek. Het wordt ook wel ladle car, hot metal transfer car en zo meer genoemd.
Praat nu

Productdetails

Korte introductie

Pollepel transfer auto wordt veel gebruikt in de productielijn van staalfabriek. Het wordt ook wel ladle car, hot metal transfer car en zo meer genoemd. De tonnage van de gietlepetransportwagen kan zijn. De kleine tonnage pollepel auto is meestal met een plat frame. Pollepel kan direct worden geplaatst. Om overkantelen te voorkomen, zal de grote tonnetschepwagen echter een concaaf vormframe gebruiken.

Volgens de ontwerpnorm van een normale elektrische transporter, heeft de grootte van de inhoud van de kookpan invloed op de grootte van de ladekar. Op dit moment kan de grootste tonnage van de pollepel 500 ton bereiken.

Productfuncties

1. Het oppervlak van de pollepel is geïsoleerd door warmte-isolerend materiaal.

2. Elektrische apparaten worden geïsoleerd door warmtebehandeling om hoge temperatuurschade aan elektrische componenten te voorkomen en de normale werking van transporters te beïnvloeden.

3. Het motorreductiemiddel heeft bescherming om de invloed van hoge temperaturen op de levensduur van het motorreductiemiddel te voorkomen.

4. De motor neemt twee motoren, één reserve, om ervoor te zorgen dat wanneer een motor wordt beschadigd, de gietlepeloverbrengingsvrachtwagen ook normaal met de reservemotor kan werken.

5. De optionele voedingsmodi zijn: laagspannings spoorstroom, op batterijen, getrokken kabel aangedreven en kabel aangedreven met een trommel, enz.

6. Afstandsbediening kan worden geselecteerd om afstandsbediening te realiseren en de veiligheid van personeel te waarborgen.

Hot Tags: gietpan transfer truck, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk