Ladle Transfer Trolley op gebogen rail

Ladetransportwagen op gebogen rail is een elektrisch aangedreven ladetransportwagentje dat op de rails loopt, het wordt ook pollepelwagen, hanteerwagen voor stalen ladders, transportvoertuig voor bakken
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De ladetransportwagen op gebogen rails is een elektrisch aangedreven transportwagen voor ladders die op de rails loopt, het wordt ook pollepelwagen, hanteerwagen voor staalpannen, transportwagen voor ladders, enz. Genoemd. Het wordt gebruikt om de hoge-temperatuurgietlepel op boogvormig te transporteren het spoor.

Product functie

Dit type lepeltransportwagen heeft de volgende functies:

Draaifunctie

Nadat de hoge temperatuur gietpan in de beginpositie is geladen, kan de transportwagen flexibel op de boogvormige rail draaien.

Warmte-isolatie Functie

De pollepel straalt tijdens het transport straling van hoge temperatuur uit, met grote schade aan het elektrische onderdeel, de motor en de kabel. Daarom wordt het isolatiemateriaal gebruikt om de levensduur van de transferwagen te garanderen.

Hot Tags: gietlepentransportwagen op gebogen spoor, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk