Overschot transportwagen

De gietijzeren overzetwagen is ontworpen voor de staalfabriek om een hete gietlepel in de werkplaats van de ene naar de andere baai te vervoeren. De kenmerken van de gietijzeren overbrengwagen zijn bestand tegen hoge temperaturen, explosieveilig
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De gietijzeren overzetwagen is ontworpen voor de staalfabriek om een hete gietlepel in de werkplaats van de ene naar de andere baai te vervoeren. De kenmerken van de gietijzeren overbrengwagen zijn bestand tegen hoge temperaturen, explosieveilig.

Omdat de gietijzeren transportwagen is uitgerust met stalen wielen en op stalen rails kan worden verplaatst, zijn ze geschikt voor zeer hoge laadvermogens dankzij de zeer lage wrijving tussen staal en staal. De capaciteitsbelasting kan tot 500 ton bedragen.

Ladle Transfer Cart

Onderdelen Details

Wagenframe

Het frame is een framestructuur die is gelast door twee langsbalken, meerdere dwarsbalken en bankpanelen. Onder de tafelplaat worden alle stalen platen in mazen gelast, zodat de kracht op het frame gelijkmatig is. Het kan ook volgens eisen worden aangepast.

Three-In-One Reducer

Het reductiemiddel keurt Euro-norm drie-in-één reductiemiddel goed, dat hoge mechanische transmissieefficiency, vlotte verrichting, laag geluidsniveau, geschikte installatie en onderhoud, en flexibele omwenteling van alle niveaus van assen heeft.

Veiligheidsapparaat

De veiligheidsinrichting kan worden toegevoegd volgens eisen, zoals hoorns, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en botsingsvermijdingssystemen, enz.

Hot Tags: gietlepel transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like