Pollepel overdracht auto

Productintroductie voor ladetransportwagen 1. Omdat de temperatuur van het gesmolten staal hoog is, is de laadbakoverbrenging uitgerust met warmte-isolatiemateriaal met hoge temperatuur om de veiligheid van de elektrische componenten van het voertuig te garanderen. 2. Met dubbel aandrijvingssysteem, wanneer één transmissiesysteem ...
Praat nu

Productdetails

Productintroductie voor gietpan overdracht auto

1.Omdat de temperatuur van gesmolten staal hoog is, is de laadbak van de lepeloverbrenging uitgerust met warmte-isolatiemateriaal met hoge temperatuur om de veiligheid van de elektrische componenten van het voertuig te waarborgen.

2. Bij dubbele aandrijving, wanneer een transmissiesysteem uitvalt, start onmiddellijk een andere set. Om te voorkomen dat het inertie-effect het gesmolten staal laat spatten tijdens het transport, is de pollepoeltransportwagenmotor ontworpen met een langzame start- en stopfunctie, die het gesmolten staalafval effectief kan voorkomen en de veiligheid van personeel kan beschermen.

Ladle Transfer Car

3. Het platform van de gietlepeloverdracht auto kan volgens de diameter van de gietlepel worden ontworpen, en het kan hydraulisch opheffend apparaat, het wegen apparaat volgens de vereisten verhogen.

4. Om de voldoende veiligheidsafstand tussen de ladekipoverbrengende auto en de werknemers te behouden, raden we aan een draadloze afstandsbediening te gebruiken.

Pollepel overdracht auto

Functies voor ladle overdracht auto

Zware lading;

Weerstand op hoge temperatuur;

Veiligheid en efficiëntie;

Weinig geluid

Pollepel overdracht auto


Hot Tags: gietlepel transfer auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like