Pollepelwagen voor staalfabriek

De pollepelwagen voor staalfabriek is breed toepasbaar in staalfabrieken om een vloeibare stalen gietpan van de ene ruimte naar de andere te vervoeren voor verdere verwerking van vloeibaar staal. Het wordt voornamelijk gevoed door een batterij en draait op de rails. Omdat de ladle transfer auto's zijn uitgerust met stalen wielen
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De pollepelwagen voor staalfabriek is breed toepasbaar in staalfabrieken om een vloeibare stalen gietpan van de ene ruimte naar de andere te vervoeren voor verdere verwerking van vloeibaar staal. Het wordt voornamelijk gevoed door een batterij en draait op de rails. Omdat de ladle transfer auto's zijn uitgerust met stalen wielen en bewegen op stalen rails, zijn ze geschikt voor zeer hoge laadcapaciteiten.

Deze ladekarren zijn met precisie geconstrueerd en worden op grote schaal gebruikt in verschillende industriële toepassingen. Deze items zijn stevig geconstrueerd en bieden lage wrijving met hoge snelheid. We bieden deze producten aan in kosteneffectieve oplossingen. Al deze producten bieden uitstekende resultaten.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Batterijtype (gratis van onderhoudsprogramma, lithiumbatterij, explosieveilige batterij en anti-hoge temperatuur batterij).

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: lepelwagen voor staalfabriek, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like