Industriële ijzeren transportlepelwagen

In de metaalindustrie of staalfabriek is er een probleem bij het overzetten van stalen gietpannen met hoge temperatuur en het overzetten van gietijzeren gietijzers. Onze industriële ijzeren transportlepelwagen kan het probleem oplossen. Dit soort gietlepelwagen draait op stalen rails of stalen vierkante staven. De voeding van de kar kan worden aangepast, we kunnen de klant een geschikt type aanbevelen op basis van hun werkplek
Praat nu

Productdetails

Korte introductie

In de metaalindustrie of staalfabriek is er een probleem bij het overzetten van stalen gietpannen met hoge temperatuur en het overzetten van gietijzeren gietijzers. Onze industriële ijzeren transportlepelwagen kan het probleem oplossen.
Dit soort gietlepelwagen draait op stalen rails of stalen vierkante staven. De voeding van de kar kan worden aangepast, we kunnen de klant een geschikt type aanbevelen op basis van hun werkplek. De industriële iro transportlepelwagen kan op batterijen werken, kabelhaspelvoeding, busbarvoeding, laagspanningsrailvoeding, sleepkabelvoeding enzovoort.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen op maat gemaakt voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met acceleratie- / deceleratiemogelijkheden.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, hangende bediening op een spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstops, bumpers en systemen ter voorkoming van aanrijdingen.

Industrial Iron Transport Ladle Cart

Hot Tags: industriële ijzeren transportlepelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like