Gietijzer pollepel overdracht auto

De gietijzeren gietpan-transportwagen kan worden gevoed door een batterij, laagspanningssporen, kabelhaspel, stroomrail, enz. Het is afhankelijk van de keuze van de klant.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Gietijzeren gietpan-transportwagen is speciaal behandeld voor transport van heet gesmolten staal en schroot. Het is op rails gebaseerd en heeft een grote capaciteit. De gietpan-transportwagen heeft de kenmerken: hoge temperatuurbestendigheid, anti- explosie en ontworpen bij langzaam starten en stoppen om de traagheid van de auto te verminderen en te voorkomen dat heet gesmolten staal of slak gaat spetteren.

Typisch, zullen wij twee reeks motoren voor de gietlepelwagen voorbereiden zodra één motor door hoge temperatuur in het gebruiken van gietlepel wordt beschadigd, kan een andere worden gebruikt om het werk voort te zetten. De grootte van de pollepelwagen wordt bepaald door de werkomstandigheden en de werkelijke behoeften van onze klant.

Voedingsmodus

De gietijzeren gietijzeren overgaveauto's kunnen worden gevoed door een batterij, laagspanningssporen, kabelhaspels, rails, enz. Het is afhankelijk van de keuze van de klant.

Productvoordelen

Grote capaciteit en lange levensduur

Anti-hoge temperatuur

Veiligheid en flexibiliteit

Stabiele start

Alles kan worden aangepast aan de werkelijke eisen

Hot Tags: gietijzeren gietpan transfer auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like