Kabelhaspel aangedreven pollepel auto

De kabelhaspel aangedreven ladekar is ontworpen voor de overdracht van heet metaal en pollepel aan de metallurgische fabriek, het kan ook heetmetaal gietlepel-auto, rail-ladekussen, ladekar, enz. Worden genoemd. Deze serie ladekar wordt aangedreven door een kabelhaspel.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De kabelhaspel aangedreven ladekar is ontworpen voor de overdracht van heet metaal en pollepel aan de metallurgische fabriek, het kan ook heetmetaal gietlepel-auto, rail-ladekussen, ladekar, enz. Worden genoemd. Deze serie ladekar wordt aangedreven door een kabelhaspel. Onze ladekar wordt vervaardigd met behulp van materialen van de hoogste kwaliteit. De capaciteitsbelasting kan 500 ton bereiken.

Werkend principe

De kabelhaspel aangedreven ladekast krijgt stroom AC 380 V door het apparaat van de kabelhaspel die op de bodem van de pollepelwagen is geïnstalleerd. De motor wordt geregeld door de stroom door het AC-regelsysteem. Met dit principe om de lepelwagen te laten werken, start, stop, ga vooruit, achteruit enzovoort.

Hot Metal Ladle Handling Systems.jpg

Hot Tags: kabelhaspel aangedreven pollepel auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like