Batterij aangedreven pollepel overdracht auto

Op batterijen aangedreven ladetransportwagen wordt veel gebruikt in de productielijn van de staalproductie-installatie. Het wordt ook wel ladekar, lepelwagen, transport trolley voor heet metaal genoemd
Praat nu

Productdetails

Korte introductie

Op batterijen aangedreven ladetransportwagen wordt veel gebruikt in de productielijn van de staalproductie-installatie. Het riep ook lepelwagen, gietlepelwagen, overdrachtspar van hete metalen, enzovoort. De tonnage van de gietlepeloverbrenging kan gekozen worden. De kleine tonnage pollepel auto is meestal met een plat frame. Pollepel kan direct worden geplaatst. Om overkantelen te voorkomen, zal de grote tonneroplegger echter een concaaf vormframe gebruiken.

Volgens de ontwerpnorm van een normale elektrische materiaaltransporteur heeft de grootte van de inhoud van de gietpan invloed op de grootte van de gietpanwagen. Op dit moment kan de grootste tonnage van de ladekar 500 ton bereiken.

Productfuncties

1. Het oppervlak van de pollepel is geïsoleerd door warmte-isolerend materiaal.

2. Elektrische apparaten worden geïsoleerd door warmtebehandeling om schade door hoge temperaturen aan elektrische componenten te voorkomen en de normale werking van de transportmiddelen te beïnvloeden.

3. Het motorreductiemiddel heeft bescherming om de invloed van hoge temperaturen op de levensduur van het motorreductiemiddel te voorkomen.

4. De motor neemt twee motoren, één reserve, om ervoor te zorgen dat wanneer een motor wordt beschadigd, de gietlepeloverbrengingsauto ook normaal met de reservemotor kan werken.

5. Afstandsbediening kan worden geselecteerd om afstandsbediening te realiseren en de veiligheid van personeel te waarborgen.

Beschikbare opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: op batterijen aangedreven ladle transfer auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like