Magazijnafhandeling Geautomatiseerde, geleide voertuigen

Over het magazijn dat met automatische geleide voertuigen rijdt, is het een elektrisch overbrengingsvoertuig dat op de rails rijdt. De batterij is geïnstalleerd in het magazijn voor het afhandelen van automatisch geleide voertuigen. De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem. Gebruik dit principe om het magazijn te laten omgaan met automatisch geleide voertuigen om te starten, stoppen, vooruit te gaan, achteruit, de snelheid aan te passen enzovoort.
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

Over het magazijn dat met automatische geleide voertuigen rijdt, is het een elektrisch overbrengingsvoertuig dat op de rails rijdt. De batterij is geïnstalleerd in het magazijn voor het afhandelen van automatisch geleide voertuigen. De batterijen leverden de elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische controlesysteem. Gebruik dit principe om het magazijn te laten omgaan met automatisch geleide voertuigen om te starten, stoppen, vooruit te gaan, achteruit, de snelheid aan te passen enzovoort. Vanwege de stroomtoevoer verwijdert hij de beperking van de kabel en heeft hij geen strikte eisen aan de rails. Het soort magazijnautomatisering dat automatisch wordt geleid, kan worden bediend via afstandsbediening, waardoor het handiger en veiliger is.

warehouse handling automated guided vehicles

Producten details

warehouse handling automated guided vehicles

Voertuig Frame

Het frame is twee longitudinale straal, verscheidene balken met aan elkaar gelast staalpaneel, dat doosstraalstructuur volgens het kraanprincipe goedkeurt en met het ontwerp van het spoorwiel combineert. De belangrijkste veer: groot draagvermogen, kleine tafelvervorming, lange levensduur.


warehouse handling automated guided vehicles

Spoorwiel

Over het magazijn van de geautomatiseerde geleide voertuigen van de magazijnbehandeling, het is een rand van de hoek van het geval, het materiaal is ZG55, of kan worden aangepast volgens uw vraag. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En de railwielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


warehouse handling automated guided vehicles

Accu

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig en hebben een lange levensduur, we hoeven niet één keer op de normale tijd te onderhouden. dus in dit serie magazijn dat met automatisch geleide voertuigen werkt, is het populair bij klanten. Over het algemeen is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.


warehouse handling automated guided vehicles

Intelligente oplader

Over het algemeen gesproken is de intelligente oplader gekozen om te exporteren, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.


Kenmerken

Het magazijn dat werkt met automatisch geleide voertuigen kan rijden op de verticale rails, "L" -rails, "S" -rails, boogvormige rails ...

Het magazijn dat met automatische geleide voertuigen werkt, kan in veel gevallen worden toegepast, zoals eenvoudige explosie, hoge temperatuur, veerboot ...

Gelijkstroommotor, stabiele start, startkoppel, kleine impact op tandwieloverbrenging, laagspanning, lange levensduur ...

Dit soort magazijn dat met automatische geleide voertuigen werkt, werkt op batterijen, dus alleen volledig opgeladen kan het zonder beperkte afstand vrij lopen.

Het magazijn dat met automatische geleide voertuigen werkt, wordt aangepast volgens uw echte vraag.


magazijn voor het afhandelen van automatisch geleide voertuigen

Parameterlijst

warehouse handling automated guided vehicles

Hot Tags: magazijn behandeling van automatisch geleide voertuigen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like