Magazijn geautomatiseerd overdracht kar

Korte inleiding voor magazijn geautomatiseerd overdracht kar die dit soort magazijn geautomatiseerde overdracht kar is bestond uit krachtbron, gear trein, staalconstructie bearing frame, stuurinrichting, loopwerk, Besturingsmodule systeem en fout diagnose. andere functies. Het kan draaien op de...
Praat nu

Productdetails

Korte inleiding voor magazijn geautomatiseerde overdracht kar

Dit soort magazijn geautomatiseerde overdracht kar is bestond uit krachtbron, gear trein, staal structuur bearing frame, stuurinrichting, loopwerk, Besturingsmodule systeem en fout diagnose. andere functies. Het kan draaien op de vloer van cement. De kar voor de geautomatiseerde overdracht magazijn zijn voorzien van alarm en veiligheid Detectieapparatuur, waarschuwing en het alarm zou ring en de kar zou onmiddellijk stoppen als er obstakel of een voetganger in het lopende pad van de kar van de geautomatiseerde overdracht magazijn. We zullen geven ook intelligente automatische snelle lader geautomatiseerd overdracht kar met het magazijn.

warehouse automated transfer cart

Functies van magazijn geautomatiseerde overdracht kar

Positionering van meubilair;

Lift platform en andere ondersteunende apparaat zijn optioneel te voldoen aan verschillende eisen bij verschillende gelegenheden; De PLC is ook alternatief als het nodig is.

warehouse automated transfer cart

Toon van de toepassing vanmagazijn geautomatiseerde overdracht kar

warehouse automated transfer cart

Hoe kiest u de geschikte overdracht kar?

Al onze overdracht karren alle aangepast als klant eis, Kies voor de meest geschikte overdracht kar, gelieve zo vriendelijk het verstrekken van de volgende informatie:

Overdracht of behandeling van welke materiaal/cargo?

Deze overdracht kar draait op rails of ground(floor)?

Uw eis voor tabel grootte: lengte, breedte en hoogte?

Hoe zit het met de lopende afstand?

Hoeveel werkuren in per dag?

 


Hot Tags: magazijn geautomatiseerde overdracht kar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like