Draaischijf Rail Transfer Bogie

Model: KPDS-50T Nominale belasting: 50 ton Wielbasis: 4200 mm Rail-binnenmeter: 1435 mm Aantal wielen: 4 Stuks Bodemvrijheid: 50 mm Motorvermogen: 5,5 kW Transformatorvermogen: 10KVA Aanbevolen rail Model: P43
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Het draaitafel-railtransport-draaistel is een soort elektrisch overbrengingsdraaistel met draaischijf. Dit serieoverdrachtstelstel wordt aangedreven door driefasige laagspanningsrails. Het maakt de AC 380V voeding tot AC 36V driefasig via de transformator, verbonden met respectievelijk de drie rails (voeg een geleidende rail toe). Vervolgens leiden het wiel en de geleidende plaat de AC 36V-stroom naar de doos van het elektrische apparaat die op het overdrachtstelstel is geïnstalleerd. En AC 36V wordt getransformeerd in AC 380V via de transformator. Stuur vervolgens de AC-metallurgiemotor door het AC-regelsysteem om het overdrachtstelstel te starten, te stoppen, vooruit en achteruit te gaan, enzovoort.

product specificaties

Model: KPDS-50T

Nominale belasting: 50 Ton

Wielbasis: 4200 mm

Spoor binnenmaat: 1435mm

Aantal wielen: 4 stuks

Bodemvrijheid: 50 mm

Motorvermogen: 5.5Kw

Transformatorvermogen: 10KVA

Aanbevolen railmodel: P43

Producteigenschappen

1. De reductortandwielen van uitstekende kwaliteit keuren CNC malende technologie, hoge precisie, goed contact, hoge transmissieefficiency, hoog dragend vermogen en een lange levensduur goed.

2. Hoogwaardige motor, met een dienovereenkomstig snel, groot startkoppel, van nulsnelheid tot nominale snelheid met nominale koppelprestaties.

3. Het wiel keurt hoekige dragende zetel goed voor gemakkelijke installatie en aanpassing goed. Om de bewerkingsnauwkeurigheid van de relevante onderdelen correct te verbeteren om de nauwkeurigheid van de montage en productie van het draaistel te verbeteren, plaatst u het wiel tussen de velg en het spoor om de velgslijtage te versterken en de wrijvingsweerstand te vergroten.

4. Hoge mate van automatisering om onbemande geautomatiseerde productieprocessen te bereiken.

Hot Tags: draaischijf rail transfer bogie, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like