Stuurbare transferwagen

De stuurbare transferwagen, het is een elektrische transportwagen ontworpen voor materiaaloverdracht in de werkplaats. Het lichaam is gemaakt van dikke staalplaat en met super anti-vervormingsprestaties
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De stuurbare transferwagen, het is een elektrische transportwagen ontworpen voor materiaaloverdracht in de werkplaats. Het lichaam is gemaakt van dikke staalplaat en met super anti-vervormingsprestaties. De stroomtoevoer van de transferwagen kan worden gekozen volgens verschillende toepassingen of eisen, zoals batterijvermogen, kabeltrommelvermogen, busbarvermogen, nalopende kabelvoeding enzovoorts.

Producteigenschappen

Alle transferwagens zijn uitgerust met waarschuwingsalarmen en beveiligingsdetectieapparaten. Het alarm ging af en de transferwagen zou onmiddellijk stoppen zodra er een obstakel of voetganger in het looppad van de wagens was. De positioneringsopstelling, het hefplatform en andere assistentapparatuur zijn optioneel om aan verschillende eisen te voldoen bij verschillende gelegenheden. De PLC is ook een alternatief als dit nodig is.

voordelen

1. Het kan dubbel bewegend en 360 graden draaien realiseren.

2. Korte remweg en minimale draaicirkel, voorzien van beschermkap en alarmsysteem die ervoor zorgen dat de wagen altijd veilig kan worden bediend.
3. Geen schade aan de grondschildering.
4. Het grootste voordeel is vrij verkeer met draaien en vooruitgaan zoals je wilt.
5. Geen spoorbeperking.
6. Geen beperking van de spoorwegbouw en onderhoudsproblemen.

Stuurbare transferwagen

Hot Tags: stuurbare transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, made in China

Onderzoek

You Might Also Like