Stuurbare material handling voertuig

Producten Inleiding Het stuurbare intern transportmiddel wordt aangedreven door laagspanningsbanen. De voedingsbron AC 380v wordt omgezet in AC 36v in twee fasen en zijn respectievelijk verbonden met de twee rails. Vervolgens sturen de stuurbare wielen voor het laden en lossen van het materiaal de AC 36v op de rails ...
Praat nu

Productdetails

Producten introductie

Het bestuurbare intern transportmiddel wordt aangedreven door laagspanningslijnen. De voedingsbron AC 380v wordt omgezet in AC 36v in twee fasen en zijn respectievelijk verbonden met de twee rails. Vervolgens transporteren de wielen van het bestuurbare materiaaltransportvoertuig de AC 36v op de rails in de doos van het elektrisch apparaat aan de onderkant van het voertuig. En dan wordt de AC 36v getransformeerd in DC 36v en stuurt dan de DC-motor via het DC-regelsysteem om het stuurbare intern transportmiddel te laten starten, stoppen, voor- en achteruit te rijden en de snelheid aan te passen, enzovoort.

Prestatiekarakter

1. Hoogwaardig verloopstuk - tandwielen nemen CNC-slijptechnologie, hoge precisie, goed contact, hoge transmissie-efficiëntie, hoog draagvermogen en lange levensduur in.

2. Hoogwaardige motor - met een dienovereenkomstig snel, groot startkoppel, van toerental tot nominale snelheid met nominale koppelprestaties.

3. Het wiel neemt hoekige dragende zetel voor gemakkelijke installatie en aanpassing - om correct de bewerkingsnauwkeurigheid van de relevante delen te verbeteren om de nauwkeurigheid van de stuurbare materiaal behandelingsvoertuig installatie en productie te verbeteren, om de wielafwijking, het contact tussen te plaatsen rand en het spoor intensiveert de velgslijtage en verhoogt de wrijvingsweerstand enzovoort.

4. Hoge mate van automatisering - om onbemande geautomatiseerde productieprocessen te bereiken.

Toepassing

Toepassingsgebieden: automotive, staal, zware industrie, engineering, ruimtevaart, kolen, kernenergie, waterbehoud en andere industrieën.

Materiaal van het stuurbare materiaalbehandelingsvoertuig kan overbrengen: pollepel, stalen constructie, stalen buis, mal, balk, aluminium staaf, materiaalframe, compressor, polysilicium, generator, segment, bak, enz.

Hot Tags: stuurbare materiaal handling voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like