Stuurbare material handling wagen

De stuurbare transportwagen voor materiaaltransport, het is een elektrische transferwagen ontworpen voor materiaaloverdracht in de werkplaats. Het lichaam is gemaakt van dikke staalplaat en met super anti-vervormingsprestaties
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De stuurbare transportwagen voor materiaaltransport, het is een elektrische transferwagen ontworpen voor materiaaloverdracht in de werkplaats. Het lichaam is gemaakt van dikke staalplaat en met super anti-vervormingsprestaties. De stroomtoevoer van de goederenvervoerslede kan worden gekozen volgens verschillende toepassingen of eisen, zoals batterijvermogen, kabeltrommelvermogen, busbarvermogen, nalopende kabelvoeding enzovoorts.

Producteigenschappen

Alle wagens voor materiaalverwerking zijn uitgerust met waarschuwingsalarmen en beveiligingsdetectieapparaten. Het alarm ging af en het rijtuig stopte onmiddellijk zodra er een obstakel of voetganger in het looppad van de rijtuigen was. De positioneringsopstelling, het hefplatform en andere assistentapparatuur zijn optioneel om aan verschillende eisen te voldoen bij verschillende gelegenheden. De PLC is ook een alternatief als dit nodig is.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Baanloze of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief tandwielaandrijvingasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: stuurbare materiaaloverslagwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like