Self-Driven ongeslagen transferwagen

Over de zelfaangedreven ongeslagen overbrengwagen, wordt de batterij in de laadbak van de overbrengwagen gemonteerd. De batterij levert stroom aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Over de zelfaangedreven ongeslagen overbrengwagen, wordt de batterij in de laadbak van de overbrengwagen gemonteerd. De batterij levert stroom aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem. Gebruik dit principe om het te starten, te stoppen, naar links te draaien, naar rechts te draaien, vooruit en achteruit te gaan, enzovoort.

Het wiel maakt gebruik van een sterke polyurethaanrubber massieve band of luchtband. Het kan van de afhankelijkheid van de overdrachtwagen op de rail afkomen zonder de infrastructuur te vernietigen. Deze soorten overbrengwagon kan in de grond lopen, naar wens draaien zonder te worden beperkt door de ruimte en grond, en kan ook de richting van het lopen en de route op elk moment wijzigen. Het is zeer geschikt voor gebruik in het veld en de looproutes die niet zijn vastgesteld.

Self-Driven ongeslagen transferwagen

Onderdelen tonen

PU-wiel

Over de PU-wielen, het materiaal is PU-wielen, binnenkant is van gietstaal, buiten is inkapseling. Door het ontwerp is de hoofdfunctie ervan demping. In onze overbrengwagen zijn deze soorten ook kiesbaar. En de wielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


Onderhoudsvrije batterij

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig en hebben een lange levensduur, we hoeven niet één keer op de normale tijd te onderhouden. dus in deze serie overbrengwagen, is het populair bij klanten. Over het algemeen is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.


Intelligente oplader

Over het algemeen gesproken is de intelligente oplader gekozen om te exporteren, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De lader kan niet alleen snel laden realiseren, maar ook geen schade aan de batterij veroorzaken en de levensduur van de batterij verlengen.


Productvoordelen

1. Het kan dubbel bewegend en 360 graden draaien realiseren.
2. Korte remweg en minimale draaicirkel, voorzien van beschermkap en alarmsysteem die ervoor zorgen dat de transferwagen altijd veilig kan worden bediend.
3. Geen schade aan de grondschildering.
4. Het grootste voordeel is vrij verkeer met draaien en vooruitgaan zoals je wilt.
5. Geen spoorbeperking.
6. Geen beperking van de spoorwegbouw en onderhoudsproblemen.

Hot Tags: self-driven ongeslagen overbrengwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like