Zandstralen Workshop Transfer Voertuig

Het voertuig voor het overbrengen van zandstralen in de werkplaats is een elektrisch aangedreven materiaaltransportvoertuig met draaitafel. De tafel van dit type transfervoertuig is hol
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Het voertuig voor het overbrengen van zandstralen in de werkplaats is een elektrisch aangedreven materiaaltransportvoertuig met draaitafel. De tafel van dit type transfervoertuig is hol en de tafel kan vrij worden gedraaid in 360 graden. De tafel van het voertuig is uitgerust met automatisch zandstralen en zinkspuitapparatuur. De tafel wordt gedraaid om het uniforme spuiten te bereiken. Omdat het overbrengingsvoertuig wordt gebruikt in binnen, neemt het hele voertuig een explosiebestendige configuratie aan om de veiligheid van het personeel te waarborgen.

Producteigenschappen

Alle externe elektrische apparaten zijn geïsoleerd van zand om ervoor te zorgen dat ze niet worden beschadigd door omgevingsfactoren, zoals motor, zwenklager, wiel, enz. De openingsplaat wordt op de tafel geïnstalleerd om te voorkomen dat het zand lekt en de lagere delen te beschermen.

Zowel de bovenste als de onderste tafel zijn hol en de structuur van de kokerbalk is aangepast om de totale draagcapaciteit te waarborgen en de zandlekkage gemakkelijk te maken.

Hot Tags: zandstralen werkplaats transfer voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk