Materiaalbehandelingswagen

De wagon voor het behandelen van spoorwegmaterieel wordt aangedreven door een glijdende lijn die zich in een kanaal bevindt dat naast de rail is geduwd en die ook langs de muur op de grond kan worden geplaatst. Het maakt contact met de AC 380V-glijlijn rechtstreeks in het elektrisch AC-regelsysteem van de materiaaltransportwagen om het te laten starten, stoppen, voor- en achteruit gaan en zo verder.
Praat nu

Productdetails

Werkend principe

De wagon voor het behandelen van spoorwegmaterieel wordt aangedreven door een glijdende lijn die zich in een kanaal bevindt dat naast de rail is geduwd en die ook langs de muur op de grond kan worden geplaatst. Het maakt contact met de AC 380V-glijlijn rechtstreeks in het elektrisch AC-regelsysteem van de materiaaltransportwagen om het te laten starten, stoppen, voor- en achteruit gaan en zo verder. De huifmachine wordt aangedreven door de slider van de veilige glijlijn die wordt verplaatst door de wagen te laten lopen.

Producten kenmerken

1. Toepassingen met meerdere omgevingen - Hoofdzakelijk gebruikt in zware omgevingen, omgevingen met hoge temperaturen en andere gelegenheden.

2. Loopafstand is beperkt - Korte loopafstand (niet meer dan 50 meter).

3. Langdurig en veelvuldig gebruik - meestal gebruikt in een relatief frequente en langdurige omgeving, met name bij zware omstandigheden en bij hoge temperaturen.

4. Lage kosten - Vanwege de eenvoudige structuur, geen speciale vereisten voor het leggen van rails, de kosten laag, het is de beste keuze voor de productielijn in de werkplaats.

Materiaaloverslag Wagon.jpg

toepassingen

De railvormtransportwagen kan in de volgende omvang worden gebruikt:
Matrijsbehandeling;
Draagbare machinebasis;
Montage montage;
Metalen spoeltransporteur;
Zware materiaaltransporter met liftdek;
Constructiestaaltransporteur;
Shuttle cart voor pijp;
Geprefabriceerde productiewagens voor beton;
Draagbare basis voor giekarm met spreidingsbalk.

Hot Tags: spoorwegmateriaal behandelingskar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like