Vlakke elektrische overdracht-vervoer per spoor

Beschrijving van de producten de elektrische overdracht platte vervoer is ontworpen voor het vervoer van zware lading of apparatuur van een bay naar de andere in fabriek indoor of outdoor. De velden bevatten metallurgie, gieterij, nieuwbouw van de fabriek en scheepsbouw, enzovoort. Met verschillende stijlen en standaard...
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van de producten

De elektrische overdracht platte vervoer is ontworpen voor het vervoer van zware lading of apparatuur van een bay naar de andere in fabriek indoor of outdoor. De velden bevatten metallurgie, gieterij, nieuwbouw van de fabriek en scheepsbouw, enzovoort.  Met verschillende stijlen en standaard capaciteit van tot 500 ton, wij hebben de oplossing u nodig hebt en elke stijl kan worden ontworpen voor uw specifieke toepassing.
Over de elektrische overdracht platte wagen, zijn er vijf hoofdkrachtbron Voedinginstelling: KPD (laagspanning spoorwegen), KPJ (Kabelhaspel), KPT (mobiele kabel), KPX(battery), KPC (sliding draad).

electric transfer flat carriage.jpg

Functies

1. kunt toevoegen de Hydraulische hefinrichting.

2. de V-shape of U kan worden toegevoegd.

3. kunnen pollepel ondersteuning toevoegen.

4. het werk voorwaarde kunnen binnenmilieu of outdoor omgeving.

5. de elektrische overdracht platte vervoer kan worden gebruikt in slechte milieu, hoge-temperatuur- en explosie proof conditie.

electric transfer flat carriage.jpg

Certificaten

electric transfer flat carriage.jpg

Klant bezoeken

electric transfer flat carriage.jpg

Hot Tags: spoor van elektrische overdracht platte wagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk