Mine Rail Car

Korte introductie voor mijnspoor Mijnenwagon heeft het vermogen een zeer grote helling te beklimmen. Gewoonlijk wordt de hoofdkracht van de auto aangedreven door een lier, waardoor de railauto vooruit, achteruit en gestopt wordt. Mijnwagon is geschikt voor lichte lasten omdat de laadcapaciteit beperkt is vanwege de ...
Praat nu

Productdetails

Korte introductie voor mijnspoorwagon

Mijn spoorwagon heeft het vermogen een zeer grote helling te beklimmen. Gewoonlijk wordt de hoofdkracht van de auto aangedreven door een lier, waardoor de railauto vooruit, achteruit en gestopt wordt. Mijnwagon is geschikt voor lichte lasten omdat het laadvermogen beperkt is door de spanning van de staalkabel en de rails in de lucht zijn bevestigd.

Mine Rail Car

Kenmerken van mijnspoorwagon

Operatie soepel;

Loopafstand is onbeperkt;

Eenvoudig te bedienen;

Hogere gebruiksfrequentie.

Mine Rail Car

Mine Rail Car

FAQ

Vraag: Of uw product kan worden aangepast?

A: Zeker. Al onze producten worden aangepast vanaf de eis van klanten, omdat de verschillende producten met verschillende vereisten van specificatie zijn. De juiste oplossing zal worden verstrekt op basis van uw werkelijke vraag.

2.Q: Hoe kan ik de trailerapparatuur voor materiaalbehandeling bedienen?

A: Maak je geen zorgen, liefje. De Engelse handleiding, onderdelenhandleiding wordt samen met uw artikelen bijgeleverd.

3.Q: Hoe kan ik de rail installeren?

A: We zullen gratis leveren rail installatie tekening, rail foundation constructie tekening, gratis technische gids. En indien nodig, zal onze installatietechnicus naar uw fabriek gaan om de installatie te begeleiden.


Hot Tags: mijnspoorwagon, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like