Industriële overdracht

Productomschrijving voor industriële transferwagen Industriële transferwagen is naar AC 380V voeding tot AC 36V driefasig via de transformator, verbonden met de drie sporen (voeg een geleidende rail toe), het wiel en de schuif op de railwagen zullen drie zijn geleidend De AC 36V ...
Praat nu

Productdetails

Productbeschrijving voor industriële transferwagen

Industriële overdrachtwagen is naar AC 380V voeding tot AC 36V driefasig via de transformator, verbonden met de drie sporen (voeg een geleidende rail toe), het wiel en de schuif op de railwagen zullen drie geleidend zijn De AC 36V voeding op de baan wordt ingevoerd in de ingebouwde schakelkast. Na de step-up transformator wordt de driefasige AC 36V versterkt tot driefasige AC 380V. Het AC-regelsysteem bestuurt de AC-metallurgiemotor voor het starten, stoppen, voortbewegen en terugtrekken van de industriële transportwagen. Zonder de beperking van de kabel, kan deze op elk moment van de baan stroom opnemen.

Industrial Transfer Carriage

Kenmerken van industriële transferwagen

De industriële overbrengwagen is geschikt voor transport van grote en middelgrote op middellange en lange afstanden.

De gebruiksfrequentie is niet beperkt, maar kan niet vaker worden gebruikt voor ontvlambare en eenvoudige explosie, water, stof en ijzervijlsel.

Industrial Transfer Carriage

Toepassing van industriële transferwagen

De industriële transportwagen kan op grote schaal worden toegepast in de metallurgie, machinefabricage, autofabrikanten, zware industrie, lichte industrie, matrijzenmaker, fabrikant van bouwmachines, scheepswerf, port cargo yard, staaltransfer, mijnbouwtransfer, lucht- en ruimtevaart evenals militaire industrieën en zo verder om apparatuur of materiaal van werkplaats naar werkplaats of van opslagplaats naar magazijn over te brengen en te verwerken.

Industrial Transfer Carriage


Hot Tags: industriële overdracht vervoer, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like