Heavy-duty scheepswerftransporter

Het soort zware scheepswerftransporteur, het is een elektrische overbrengwagen die wordt aangedreven door een kabeltrommel die op de bodem van de transporter is geïnstalleerd. Het is ontworpen voor het transporteren van ladingen of apparatuur van de ene naar de andere baai op de scheepswerf of op andere plaatsen.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Het soort zware scheepswerftransporteur, het is een elektrische overbrengwagen die wordt aangedreven door een kabeltrommel die op de bodem van de transporter is geïnstalleerd. Het is ontworpen voor het transporteren van ladingen of apparatuur van de ene naar de andere baai op de scheepswerf of op andere plaatsen. Het heeft wijd op het gebied van het de industrievervoer toegepast, ons bedrijf kan de vervoerder ontworpen om aan de vraag van onze klanten te voldoen.

Het soort scheepswerftransporteur krijgt de stroom AC380v door het apparaat van kabeltrommel dat op de bodem van de transporter is geïnstalleerd. De motor wordt bestuurd door de stroom via het AC-regelsysteem. Door het principe, kunnen we het maken om te starten, stoppen, goforward, backforward etc.

Heavy Duty Shipyard Transporter

Onderdelen tonen

Wagenframe

Het frame past de balkstructuur toe volgens het kraanprincipe en gecombineerd met het ontwerp van de transporter. Het is met grote laadcapaciteit, lange levensduur. Trouwens, niet gemakkelijk vervorming en kan effectief zorgen voor de gladheid van het platform.

Spoorwiel

Over het wiel, zijn materiaal is ZG55, gemakkelijk veranderen, gemakkelijk installeren, de grotere capaciteitsladingen kunnen worden vervoerd, kan de grootste capaciteit aan 500T bereiken. En de spoorwielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.

motorized transfer cart

Kabelhaspel

Het krulkoppel heeft een groot verstelbereik, een hoger synchronisme, wat de werking en bediening netter en eenvoudiger maakt. En de kabelarrangeur kan worden geïnstalleerd om de kabels te rangschikken als de afstand lang is (niet minder dan 50 meter).

Specifiek apparaat toevoegen

Sommige specifieke apparaten kunnen worden toegevoegd. Zoals geluid & licht aralm, bumperapparaat, automatisch stopapparaat en ander apparaat vanaf eisen.

Handvat en afstandsbediening

Er zijn handvatbesturing en afstandsbediening twee methoden, zeker, het bedieningspaneel kan ook worden geïnstalleerd als uw eisen.

Beschikbare opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Baanloze of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief tandwielaandrijvingasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: zware scheepswerftransporteur, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk