Elektrische transfertoren Bogie

Elektrisch overbrengingsrailstel, het is een elektrisch overbrengingsdraaistel dat op de rails loopt. Vanwege de stroomtoevoer verwijdert hij de beperking van de kabel en heeft hij geen strikte eisen aan de rails. De soorten elektrische transfer rail draaistel kunnen worden bediend via afstandsbediening, waardoor het handiger en veiliger.
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

Elektrisch overbrengingsrailstel, het is een elektrisch overbrengingsdraaistel dat op de rails loopt. Vanwege de stroomtoevoer verwijdert hij de beperking van de kabel en heeft hij geen strikte eisen aan de rails. De soorten elektrische transfer rail draaistel kunnen worden bediend via afstandsbediening, waardoor het handiger en veiliger. Wat meer is, vanwege deze kracht, kan het draaien zonder een beperkte afstand, zolang het maar volledig is opgeladen!

Electric Transfer Rail Bogie


Producten details

Electric Transfer Rail Bogie

Bogie Frame

Het frame neemt de balkstructuur van de doos in overeenstemming met het kraanprincipe aan en combineert dit met het ontwerp van het elektrisch overbrengingrailstel. Het is met grote laadcapaciteit, lange levensduur. Trouwens, niet gemakkelijke vervorming en kan effectief zorgen voor de gladheid van het platform.


Electric Transfer Rail Bogie

Spoorwiel

Over de spoorwegwielen van het elektrische overdrachtsspoorstelstel, is het enige rand (of dubbele rand) van hoekgeval, is het materiaal ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En het wiel wordt door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


Electric Transfer Rail Bogie

Onderhoudsvrije batterij

De onderhoudsvrije batterij wordt meestal gekozen om te exporteren. Vergeleken met de gewone hoeft dit soort niet eens een reguliere tijd te worden gehandhaafd. En de levensduur is langer dan de gewoonte. Trouwens, veilig, effectief, stabiel, milieuvriendelijk.


Electric Transfer Rail Bogie

Intelligente oplader

Over het algemeen gesproken is de intelligente oplader gekozen om te exporteren, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.


toepassingen

De draaistellen met elektrische overbrenging zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Zoals: industrieën, (staalfabrieken, staaltransportproducten zoals staalconstructies, stalen buizen, stalen knuppels, stalen pollepels en bobijnen, enz. Van de ene locatie naar de andere; papierrollenfabriek: transferpapierbatterij; verfwinkels: werkstuk overhevelen naar de verfkamer of zandstralenruimte) Andere industrieën: scheepsbouw, steengroeven, magazijnen en multi-bay werkplaatsen, enz.

Elk ontwerp kan voldoen aan uw specifieke toepassingen.

Electric Transfer Rail Bogie

certificaten

Electric Transfer Rail Bogie

Onze klanten

Electric Transfer Rail Bogie

Hot Tags: Elektrische transfer rail bogie, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk