Elektrisch vervoer

Producten Introductie voor elektrische transferwagen De elektrische transferwagen van deze serie wordt aangedreven door de kabelhaspels, verkrijgt stroom AC 380V door het apparaat van kabelhaspel dat is geïnstalleerd aan de onderkant van de wagen, de motor wordt bestuurd door de stroom door de AC-regeling systeem,...
Praat nu

Productdetails

Producten Introductie voor elektrische transferwagen

De elektrische transferwagen van deze serie wordt aangedreven door de kabelhaspels, krijgt stroom AC 380 V door het apparaat van de kabelhaspel die is geïnstalleerd aan de onderkant van de wagen, de motor wordt geregeld door de stroom door het AC-regelsysteem, waardoor de elektrische transfer carriage kan starten, stoppen, vooruit gaan enzovoort. Het besturingssysteem is laagspanning 36v.

De elektrische transferwagen van deze serie wordt vaker gebruikt om materialen van de ene werkplaats naar de andere over te brengen, en meer geschikt om te worden gebruikt in de omgeving van het bed, bij hoge temperaturen en bij een explosie.


Voordelen van elektrische transferwagen

In vergelijking met andere series is de laadcapaciteit en het gebruik van de elektrische overbrengingswagen niet beperkt en kan deze vaak worden gebruikt.

KPT-serie elektrische transferwagen heeft geen strikte vereisten voor de constructie van de spoorweg. Als de loopafstand meer dan 50 meter is, moet een kabelarrangeur geïnstalleerd worden om de kabels te plaatsen. De loopafstand van de KPT-serie kan oplopen tot 200m.

Verpakking en levering van elektrische transferwagen

Verpakkingsdetails: De hele elektrische transportwagen is verpakt met tarp, onderdelen worden in de hoogwaardige houten kist geplaatst.

Levertijd: verzonden binnen 25 dagen na betaling.

Electric Transfer Carriage

Hot Tags: elektrische transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like