Matrijzen Transferwagen

Als u matrijzen of matrijzen tussen de perskamer en de opslag- en onderhoudsruimte voor matrijzen moet hanteren en vervoeren, kan een matrijstransportwagen een perfecte keuze zijn
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

Als u matrijzen of matrijzen tussen de perskamer en de opslag- en onderhoudsruimte voor matrijzen moet hanteren en vervoeren, kan een matrijstransportwagen een perfecte keuze zijn.

Afhankelijk van de werkelijke toepassingsvereisten, kan de matrijstransportwagen deel uitmaken van een kraansysteem dat goederen, materialen en / of producten van en naar het productieproces of opslaglocaties vervoert.

toepassingen

De matrijzenoverdrachtwagen kan niet alleen matrijzen en vormen in de werkplaats vervoeren, maar kan ook worden toegepast voor spoelartikelen, transformator, as, trommel, stalen pollepel, stalen structuur, stalen buis, balk, container, zwaar materieel, aluminiumproduct, compressor, polykristallijn silicium, motor, bouwmaterialen, schroot, pallet en andere materiaalbehandeling in de fabriek.

Hot Tags: sterft overdracht vervoer, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like