Overdracht van batterijstation

Over de zware ladingen Ongebaande batterijaandrijving Overdracht, de batterij is in de carrosserie van de wagen geïnstalleerd. De voedingsmodi van de transferwagens kunnen ook worden aangepast volgens eisen, zoals bekabelde, busbar aangedreven, diesel aangedreven, enz.
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van de producten

Over de overdracht van de batterijaandrijving, wordt de batterij in de carrosserie van de wagen geplaatst. De batterij levert stroom aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem. Gebruik dit principe om de start van de transferwagen te starten, te stoppen, naar links te draaien, naar rechts te draaien, vooruit en achteruit te gaan, enz.

De voedingsmodi van de transferwagens kunnen ook worden aangepast volgens eisen, zoals bekabelde, busbar aangedreven, diesel aangedreven, enz.

Onderdelen Details

Polyurethane wiel

Over de wielen, het materiaal is polyurethaan, van binnen is gegoten staal, buiten is inkapseling. Door het ontwerp is de hoofdfunctie ervan demping. In onze transfer rijtuigen, dit soort zijn ook kiezen. En de wielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.

Onderhoudsvrije batterij

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig en hebben een lange levensduur, we hoeven niet eens een reguliere tijd te onderhouden. Dus in deze serie transferwagons is het populair bij klanten.

Toepassing

Matrijsbehandeling;
Draagbare machinebasis;
Montage montage;
Metalen spoeltransporteur;
Zware materiaaltransporter met liftdek;
Constructiestaaltransporteur;
Shuttle cart voor pijp;
Geprefabriceerde betonproductietrolleys;
Draagbare basis voor jibarm met spreidingsbalk.

Product kennisgeving:

1. De transferwagens worden gevoed door een batterij: de accu, de onderhoudsvrije batterij en de lithiumbatterij worden afhankelijk van of naar behoefte uitgerust.

2. Het speciale lopende mechanisme is toegepast in de sleden om het draaien flexibel te maken.

3. Druk alsjeblieft niet stevig op de knop, wees voorzichtig met de schade van elektrische componenten.

4. Controleer en vervang de olie regelmatig nadat het verloopstuk lang in gebruik is.

5. Gebruik alstublieft niet te veel gewicht.

Hot Tags: batterij drive transfer carriage, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like