Automatische overdracht van de materiële Wagon

Deze soorten automatische overdracht van de materiële wagen, motor versnelling reducer als het aandrijfsysteem, stevige PU wielen kunnen worden uitgevoerd op de grond direct en flexibel met geen geringe lopende afstand. En geïmporteerde stevige PU wielen kunnen verminderen de impair voor de grond.
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van de producten

Deze soorten automatische overdracht van de materiële wagen, motor versnelling reducer als het aandrijfsysteem, stevige PU wielen kunnen worden uitgevoerd op de grond direct en flexibel met geen geringe lopende afstand. En geïmporteerde stevige PU wielen kunnen verminderen de impair voor de grond. Het kan zijn geschikt voor kleinere ruimte door 360 graden plek draaien, 360 graden bescherming te garanderen van de veiligheid van de site, met inbegrip van dode stop, noodstop, anti-collision apparaat...-scherm van de aanraking, loeren bar apparaat,... dit ontwerp is humanisering en modernisering. Geautomatiseerde operatie maakt de materiële overdracht wagen meer intelligent.

Automatic Material Transfer Wagon

Producten-Details

Wagon Frame

Het frame van de auto is twee longitudinale lichtbundel, diverse balken met stalen paneel aan elkaar, gelast waardoor vak beam structuur volgens het principe van de kraan en gecombineerd met het ontwerp van de wagen. Haar belangrijkste veer: grote dragende, weinig vervorming van de tabel, lange levensduur.

PU wiel

Over de wagen van de wielen, het is PU wielen, en het materiaal is inkapselen en staal (binnen is gietstaal, buiten is inkapseling). Door het ontwerp, is de belangrijkste functie demping. In onze overdracht wagen, deze soorten zijn er ook voor kiezen. En het wiel zijn vervaardigd en assemblied door ons.

Voordelen

1. het kan realiseren double manier verplaatsen en 360 graden draaien.
2. korte remweg en minimale draaicirkel, uitgerust met veiligheidsdeur en alarm systeem die ervoor zorgen dat de wagen kan altijd veilig bediend worden.
3. geen schade aan de grond oppervlak schilderen.
4. het grootste voordeel is het vrije verkeer met draaien en het bevorderen van als u nodig hebt.
5. geen beperking van de track.
6. geen spoorlijn bouw limit en onderhoud-problemen.

Automatic Material Transfer Wagon

Hot Tags: automatische overdracht van de materiële wagon, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk