Automatische overdracht van de materiële vervoer

De soorten automatische overdracht van de materiële vervoer wordt aangedreven door Kabelhaspel. Om te voorkomen dat de impair van kabel, beschikken de kabelhaspels samen. Als gevolg van de beperking van de lengte van de kabel is het geschikt om te worden gebruikt in korte afstand transportsysteem
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van de producten

De soorten automatische overdracht van de materiële vervoer wordt aangedreven door Kabelhaspel. Om te voorkomen dat de impair van kabel, beschikken de kabelhaspels samen. Als gevolg van de beperking van de lengte van de kabel is het geschikt om te worden gebruikt in korte afstand vervoerssysteem. Het is een gemeenschappelijke uitrusting in werkplaats vanwege zijn eenvoudige structuur, lage prijs.

Het krijgt energie AC380v via het apparaat van Kabelhaspel die is geïnstalleerd op de bodem van het vervoer. De motor wordt bestuurd door de macht door middel van AC control-systeem. Door het beginsel te bedienen van het vervoer van de materiële overdracht starten, stoppen, gaan vooruit en backforward.

Productonderdelen

Voertuig Frame

Het frame van het voertuig neemt vak beam structuur volgens het principe van de kraan en gecombineerd met het ontwerp van het vervoer van materiële overdracht. Het is met groot laadvermogen en lange levensduur.

Gegoten stalen velg

Over het wiel, zijn materiaal is gunstig gietstaal, dat het wiel is één flangle wiel, verandering, gemakkelijk te installeren, de grotere capaciteit ladingen kunnen worden vervoerd, de grootste capaciteit kan bereiken om 500T. De wielen kunnen afzonderlijk verkopen.

Kabelhaspel

Het koppel curl is groot verstelbereik, hogere gelijktijdigheid, waardoor de werken en de werking meer netjes en eenvoudig. En de kabel-arrangeur annuleerteken zitten installateur voor Rangschik de kabels als de afstand lang is (niet minder dan 50m).


Hot Tags: automatische overdracht van de materiële vervoer, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk