Automatische Dump spoor Transfer Vehicle

Beschrijving van de producten er zijn veel transport van apparatuur met allerlei functies. Zoals de railvoertuigen overdracht, het heeft vele functies, verschillende soorten hebben verschillende functies. Bijvoorbeeld, automatische dump overdracht railvoertuig, dit soort van automatische dump railvoertuig overdracht met de...
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van de producten

Er zijn vele vervoer apparatuur met allerlei functies. Zoals de railvoertuigen overdracht, het heeft vele functies, verschillende soorten hebben verschillende functies. Bijvoorbeeld, automatische dump overdracht railvoertuig, dit soort vanautomatische dump overdracht railvoertuigmet de functie voor automatische dump. Het heeft een diepe hulp voor workshop、engineering site en op andere plaatsen ter verbetering van de efficiëntie van de werken.

Op de plaats van productie van olieveld zijn er verschillende van zware belasting materialen nodig voor het vervoer van de ene plaats naar een andere plaats. In het verleden altijd voor het gebruik van het kraanwerk met de vlakke trailer, maar deze wijze van vervoer samenwerking bezet veel ruimte, de kosten zijn zeer hoog en met een laag rendement, heeft ook een strikte eis voor de werkende site.


Macht Voedinginstelling

Over deautomatische dump overdracht railvoertuig, er zijn vijf hoofdkrachtbron Voedinginstelling: KPD (laagspanning spoorwegen), KPJ (Kabelhaspel), KPT (mobiele kabel), KPX(battery), KPC (sliding draad).

Verwerking

Certificaten

Hot Tags: automatische dump overdracht railvoertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk