Geautomatiseerde vervoermiddel

Product Profile voor geautomatiseerde vervoermiddel deze soorten geautomatiseerde vervoermiddel, de motor versnelling reducer als het aandrijfsysteem van het voertuig, stevige PU wielen van het automatische transport voertuig kunnen worden uitgevoerd op de grond direct en flexibel met geen beperkte lopende afstand. En geïmporteerde...
Praat nu

Productdetails

Product profiel voor geautomatiseerde vervoermiddel

Deze soorten geautomatiseerde vervoermiddel, de motor versnelling reducer als het aandrijfsysteem van het voertuig, stevige PU wielen van het automatische transport kan voertuig worden uitgevoerd op de grond direct en flexibel met geen geringe lopende afstand. En geïmporteerde stevige PU wielen kunnen verminderen de impair voor de grond. Het kan zijn geschikt voor kleinere ruimte door 360 graden plek draaien, 360 graden bescherming te garanderen van de site veiligheid, met inbegrip van nood stop., anti-collision apparaat... touchscreen, loeren bar apparaat,... dit ontwerp is humanisering en modernisering. Automatische werking maakt het vervoermiddel meer intelligent.

Automated Transport Vehicle

Parameterlijst van geautomatiseerde vervoermiddel

Automated Transport Vehicle

automated transport vehicle

Onze klant

Automated Transport Vehicle

FAQ

Q: hoe om ervoor te zorgen de productkwaliteit van uw?

A: het product zal worden getest vóór levering en de kwaliteitscertificering zal worden verzonden u om te controleren. En als enige twijfel, u kunt komen naar onze fabriek en test het zelf, of u sommige derden te doen van de inspectie voor u kunt laten.

4.Q: hoe zit de levertijd?

A: in het algemeen, bedraagt de levertijd 45 dagen. Maar het hangt af van de hoeveelheid en producten vereiste, we zullen proberen ons best om het zo spoedig mogelijk.

5.Q: hoe zit de betalingstermijn?

A: in het algemeen, accepteren wij 50%T/T storten van tevoren, het saldo 50% wordt betaald door T/T vóór verzending. voorschot van 30% T/T in voorschot, het saldo 70% wordt echter betaald door T/T voordat verzending kan ook worden aanvaard om te voldoen aan uw vraag om verdere samenwerking. Natuurlijk, is de bevestigingsbrief ook OK.

6.Q: als dringende eis voldoen, wat moet ik doen?

Antwoord: aarzel niet ons te laten weten alvorens de orde, we zullen proberen onze beste verkorten van de periode op basis van de kwaliteitsborging en prioriteren van uw producties vervaardiging.

 

Hot Tags: automatisch transport voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like