Workshop spoor Handling Trolley

Producten voeren de aard van de workshop spoor behandeling trolley, die AC380v tot in het spoor van de workshop behandeling trolley als de krachtbron. Kun je de glijdende draad in het gat, als uw workshop spoor behandeling trolley benaderingen aan de muur, de glijdende draad ook kan worden bevestigd aan de muur...
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De aard van de workshop spoor behandeling trolley, waardoor AC380v de workshop spoor behandeling trolley als de krachtbron. U kun de glijdende draad in het gat, als uw workshop spoor die ook behandelen trolley benaderingen aan de muur, de glijdende draad kan worden bevestigd aan de muur, wat we doen niet alleen kunt besparen de ruimte maar de impair voor de grond zou kunnen verminderen. Natuurlijk, kan het worden aangepast volgens uw behoefte. Als gevolg van de lage kosten, hoge frequentie, eenvoudige structuur is het de eerste keuze voor de fabriek die wijd verbeid op industrie terrein gebruikt is.

workshop rail handling trolley.jpg


Producten-Details

workshop rail handling trolley

Gegoten stalen velg

Over het spoor wiel vanWorkshop spoor behandeling trolley, het is één rand van hoek geval, het materiaal is ZG55, of kan worden aangepast volgens uw vraag. Het kan verbeteren van het laadvermogen en gemakkelijk installeren. En het wiel zijn vervaardigd en assemblied door ons.


workshop rail handling trolley

Drie-in-één Type verloopstuk, de Motor en de rem

Dit type versnellingsbak met voordeel van hoogrenderende, werken gestaag, eenvoudige installatie en onderhoud, enz.

Rem is samengesteld door rem frame, remonderdelen, rem toestel bedienen en zo verder, het is een veiligheidsvoorziening om voertuig veilig werken. De elektromotor is AC-motor.


workshop rail handling trolley

Glijdende draad

De glijdende draad wordt beperkt door de positie, het kan worden geïnstalleerd tussen de twee rails. Het gat gegraven moet worden of het kan ook worden geplaatst in het kanaal buiten het spoor. Om de veiligheid en het gemak, moet de rand worden toegevoegd op het kanaal.


workshop rail handling trolleyGeluid & lichte Alarm

Voor veilig rijden, het op de trolley is geïnstalleerd, zal het voortdurend overgaan om te waarschuwen van iemands wanneer deWorkshop spoor behandeling trolleybegint te lopen. Natuurlijk, de andere delen kunnen worden geïnstalleerd, als dode stop, noodstop, anti-botsing switch... alle meet die alleen u door ons professionele team wenst kan worden.


Parameterlijst

Bezoek van de klant

Certificaten

Hot Tags: Workshop spoor behandeling trolley, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk