Draaischijf Railtransportvoertuig

Draaitafel rail transfer voertuig wordt aangedreven door de batterij, de DC-motor en tandwieloverbrenging worden gecontroleerd door DC-besturingssysteem om wielen te rijden en het draaiplateau rail transfer voertuig start, stop, ga vooruit en achteruit, versnellen en vertragen en ga zo maar door.
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

Draaitafel rail transfer voertuig wordt aangedreven door de batterij, de DC-motor en tandwieloverbrenging worden gecontroleerd door DC-besturingssysteem om wielen te rijden en het draaiplateau rail transfer voertuig start, stop, ga vooruit en achteruit, versnellen en vertragen en ga zo maar door. Dit draaitafelrailtransportvoertuig kan zowel op de 's' als in boogvormige spoorwegen worden gebruikt.

Draaischijf railtransport vehicle.jpg


Producten details

Turntable rail transfer vehicle

Voertuig Frame

Het kader is twee longitudinale straal, verscheidene stralen met staalpaneel dat aan elkaar wordt gelast, dat doosstraalstructuur volgens het kraanprincipe goedkeurt en met het ontwerp van de spoor gegoten wielen combineert. De belangrijkste veer: groot draagvermogen, kleine tafelvervorming, lange levensduur.


Turntable rail transfer vehicle

Rail Cast Wheel

Over het gegoten spoorwiel, is het enige rand van hoekgeval, is het materiaal ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En de rail cast wielen worden vervaardigd en geassembleerd door onszelf.


Turntable rail transfer vehicle

Accu

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig en hebben een lange levensduur, we hoeven niet één keer op de normale tijd te onderhouden. dus in deze serie draaitafel railtransportvoertuig, het is populair onder klanten. Over het algemeen is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.


Turntable rail transfer vehicle

Intelligente oplader

Over het algemeen gesproken is de intelligente oplader gekozen om te exporteren, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.


voordelen

· Veilig en milieuvriendelijk
· Groot startvermogen
· Kleine impact op het tandwieloverbrenging
· Geen beperking van de loopafstand
· Kan draaien op s-vormige rail, boogvormige rails
· Heeft geen limiet op werkafstand
· Anti-explosie, Anti-hoge temperatuur
· Stabiele start, grote startkracht, lange levensduur.

Turntable rail transfer vehicle

Parameterlijst

Turntable rail transfer vehicle

Hot Tags: draaischijf rail transfer voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like