Transportwagen voor buizen

De transportwagen voor buizen is een transportwagen van het soort materiaal, deze kan op de rails lopen of direct op de vloer lopen. Vanwege dit soort wordt de transportwagen gebruikt om pijpen te transporteren, het transportwagenframe met V-dek of V-beugel. De transportwagen maakt meestal deel uit van geautomatiseerde kraansystemen en dient om goederen, materiaal of producten van en naar fabricageprocessen of opslaglocaties te verplaatsen.
Praat nu

Productdetails

Producten beschrijving

De transportwagen voor buizen is een transportwagen van het soort materiaal, deze kan op de rails lopen of direct op de vloer lopen. Vanwege dit soort wordt de transportwagen gebruikt om pijpen te transporteren, het transportwagenframe met V-dek of V-beugel.

De transportwagen maakt meestal deel uit van geautomatiseerde kraansystemen en dient om goederen, materiaal of producten van en naar fabricageprocessen of opslaglocaties te verplaatsen.

Kenmerken

1. Intelligent opladen, autom1atic alarm na het opladen

2. Geluid en licht alarm lichten, richtingaanwijzers, power indicator.

3. Stop automatisch wanneer voetganger of obstakel wordt gedetecteerd.

4. De structurele onderdelen zijn gemaakt van Q235B gerolde staalplaat, 1,5 keer belastingsontwerp en 1,25 keer belastingsproef.

5. Noodstopknop.

6. Met conventionele elektrische bescherming: overstroom, overspanning, onder spanning, kortsluiting, oververhitting, aarding, lekkage en andere beschermende apparaten.

7. Automatisch volgen, automatisch parkeren.

Hot Tags: transferwagen voor buizen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like