Trackless Mold Transfer Trolley

De trackless trolley voor het overbrengen van vormen is een soort bestuurbare transportwagen die wordt aangedreven door een batterij. De batterij levert stroom aan de gelijkstroommotor via het elektrische regelsysteem. We gebruiken dit principe om de matrijstransportwagen te starten, stoppen, vooruit en achteruit te laten gaan
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De trackless trolley voor het overbrengen van vormen is een soort bestuurbare transportwagen die wordt aangedreven door een batterij. De batterij levert stroom aan de gelijkstroommotor via het elektrische regelsysteem. We gebruiken dit principe om de matrijstransportwagen te starten, stoppen, vooruit en achteruit te gaan, enzovoort.

Deze serie mal transfer trolley kan in de grond lopen, naar believen draaien zonder te worden beperkt door de ruimte en de grond, en kan ook de looprichting en route op elk moment veranderen. Het is 0010010 # 39; s zeer geschikt voor gebruik in het veld en de hardlooproutes die niet vast zijn.

Aangepaste opties

Alle ongebaande trolley voor het overbrengen van vormen kan worden aangepast aan speciale toepassingsvereisten.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, hangende bediening op een spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Voedingsmodus (batterij, kabel, dieselmotor, enz.)

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstops, bumpers en systemen ter voorkoming van aanrijdingen.

Trackless Mould Transfer Trolley

Hot Tags: ongebaande trolley voor maloverdracht, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like