Trackless batterijplatformwagen

De ongebaande batterijplatformwagen is ook bekend als de bestuurbare transportkarren, zelfrijdende trolley, multidirectionele stuurtransportwagen, enz. De accuplatformtrolleys zijn verrijdbare handling-apparaten die willekeurig kunnen worden bestuurd door een afstandsbediening omdat het gebruik maakt van zeer sterke urethaan rubberen wielen als aandrijfwielen en lastwielen om van de rail af te komen. Zonder de infrastructuur te vernietigen, kan direct op de grond lopen
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De ongebaande batterijplatformwagen is ook bekend als de bestuurbare transportkarren, zelfrijdende trolley, multidirectionele stuurtransportwagen, enz. De accuplatformtrolleys zijn verrijdbare handling-apparaten die willekeurig kunnen worden bestuurd door een afstandsbediening omdat het gebruik maakt van zeer sterke urethaan rubberen wielen als aandrijfwielen en lastwielen om van de rail af te komen. Zonder de infrastructuur te vernietigen, kan direct op de grond lopen.

Kenmerken

1. Multidirectionele besturing

De draaimodus van de batterijplatformwagen is mechanisch en het draaien gebeurt door differentiële snelheid, en het elektrische apparaat regelt de draairichting van de karren.

2. Bediening op afstand, veilig en betrouwbaar

Het kan een draadloze afstandsbediening gebruiken en de bedieningsafstand is 400 m, wat geschikt is voor bediening op afstand en een hoge veiligheidsfactor.

3. Hoge veiligheidsfactor

De ongebaande platformwagens nemen de kokerbalkstructuur over, het wiel wordt gebruikt voor machinale bewerking, warmtebehandeling en de veiligheidsfactor van de trolleys kan 1,5 bereiken.

4. Lange levensduur

De ongebaande platformwagens worden aangedreven door een onderhoudsvrije accu en het trolleyframe wordt gedurende 20 jaar niet vervormd.

Trackless Battery Platform Trolley

Hot Tags: ongebaande batterijplatformwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like