Transportwagen met stalen structuur

De transferwagen met stalen structuur is een soort automatische materiaalverwerkingsapparatuur die op de stalen baan is gemonteerd. Dit soort railtransportwagen zorgt voor een gecontroleerde verplaatsing van zware en extra grote ladingen zoals matrijzen, rollen, gietlepel, staalconstructie en onderhanden werk
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De transferwagen met stalen structuur is een soort automatische materiaalverwerkingsapparatuur die op de stalen baan is gemonteerd. Dit soort railtransportwagen zorgt voor een gecontroleerde verplaatsing van zware en te grote ladingen zoals matrijzen, rollen, gietpan, staalconstructie en onderhanden werk. De flatbed-transferwagen is verkrijgbaar in een aantal configuraties die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Aangepaste opties

Vlakke dekken of armaturen op maat gemaakt voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschaal en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwieloverbrengingsasaandrijvingen en individueel aangestuurde aandrijfwielen.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, waaronder vaste gebruikersinterface, hangende bediening op krulsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstop, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Steel Structure Transfer Trolley

Hot Tags: stalen structuur transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like