Transportwagen met stalen buizen

De stalen pijptransportwagen wordt aangedreven door de mobiele kabel. Het voert AC 380V rechtstreeks in het elektrische besturingssysteem van de transportwagen om het te laten starten, stoppen, vooruit en achteruit te gaan, enzovoort. De kabellijn wordt tussen de twee rails geplaatst. Het besturingssysteem is 36V laagspanningsvermogen. De hydraulische hefinrichting kan op de vlakke karren worden geïnstalleerd. Deze serie transportwagens zijn geschikt om te worden gebruikt in de slechte omgeving, bijvoorbeeld bij hoge temperaturen en tegen explosies
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De stalen pijptransportwagen wordt aangedreven door de mobiele kabel. Het voert AC 380V rechtstreeks in het elektrische besturingssysteem van de transportwagen om het te laten starten, stoppen, vooruit en achteruit te gaan, enzovoort.

De kabellijn wordt tussen de twee rails geplaatst. Het besturingssysteem is 36V laagspanningsvermogen. De hydraulische hefinrichting kan op de vlakke karren worden geïnstalleerd. Deze serie transportwagens zijn geschikt om te worden gebruikt in de slechte omgeving, bijvoorbeeld bij hoge temperaturen en tegen explosies.

Met zijn eenvoudige structuur en lage prijs, wordt KPT mobiele kabeltransportwagen vaker gebruikt om materialen over een korte afstand van de ene werkplaats naar de andere over te brengen. In vergelijking met de batterijtransportwagen uit de KPX-serie is de gebruikstijd niet beperkt. In vergelijking met de KPD-serie railgeleide aangedreven trolley, is er geen strikte eis aan de installatie van de rail. In vergelijking met de KPJ-serie kabelhaspeltransportwagen zijn de kosten lager.

toepassingen

Matrijzenbehandeling;
Stalen buizen en ander staal materiaaltransport
Draagbare machinebasis;
Montage mount;
Metalen spoeltransporter;
Zwaar materieeltransport met hefdek;
Constructiestaal transporter;
Pendelwagen voor pijp;
Geprefabriceerde betonnen productiewagens;
Draagbare basis voor giekarm met spreidbalk.

Hot Tags: stalen buizen transportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like