Steel Pipe Transfer Industrial Trailer

De stalen buistransport industriële aanhanger is een elektrisch bediende heftruckwagen. Het wordt aangedreven door laagspanningselektriciteit van spoorwegen, het soort industriële aanhangwagen is een van de meest handige en het kan vaak op grote schaal worden gebruikt in de industrie, enzovoort.
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De stalen buistransport industriële aanhanger is een elektrisch bediende heftruckwagen. Het wordt aangedreven door laagspanningselektriciteit van spoorwegen, het soort industriële aanhangwagen is een van de meest handige en het kan vaak op grote schaal worden gebruikt in de industrie, enzovoort. Natuurlijk, vergeleken met andere overdrachtsapparatuur, zijn de belangrijkste kenmerken zoals die volgen, zijn rails zijn geïso- leerd met de grond en zijn wielen zijn geïso- leerd met de grond, en andere ook niet. Het is het voordeel dat de wagen voor het overzetten van tracks heeft, daarom is het ontwerp dat het handig is (alleen rails nodig) en de eenvoudige bediening ervan. De elektrische industriële aanhanger kan in de gelegenheid worden toegepast met elke laadcapaciteit en hoge gebruiksfrequentie.

voordelen

De trailer kan rijden op de verticale rails, "L" -rails, "S" -rails, boogvormige rails ...

Het kan in veel gevallen worden toegepast, zoals eenvoudige explosie, hoge temperatuur, veerboot ...

Stabiele start, startkoppel, kleine impact op tandwieloverbrenging, lage spanning, lange levensduur ...

Alle industriële trailer kan worden aangepast volgens uw echte vraag.

Tags: Coil Transfer Cart , Rail Transfer Trolley

Hot Tags: stalen buis overdracht industriële aanhangwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like