Transportwagen met stalen handling

De overslag van staalverwerking is een perfect materiaalbehandelingsapparaat dat transportmaterialen in zeer nauwe ruimtes kan zijn. Deze overdrachtskarren kunnen in elke richting sturen, waardoor eenvoudig manoeuvreren mogelijk is. Dit maakt ze ideaal voor het overwinnen van beperkte ruimtes en strikt beperkte paden. Het ontwerp van elke zelfrijdende transportwagen wordt voorafgegaan door een voorstudie van de specifieke behoeften van de klant, evenals hun consequent gebruik en voorwaarden
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De overslag van staalverwerking is een perfect materiaalbehandelingsapparaat dat transportmaterialen in zeer nauwe ruimtes kan zijn.

Deze overdrachtskarren kunnen in elke richting sturen, waardoor eenvoudig manoeuvreren mogelijk is. Dit maakt ze ideaal voor het overwinnen van beperkte ruimtes en strikt beperkte paden.

Het ontwerp van elke zelfrijdende transportwagen wordt voorafgegaan door een voorstudie van de specifieke behoeften van de klant, evenals hun consequent gebruik en voorwaarden.

Kenmerken

Laadvermogen tot 500 ton

Kleinere voetafdruk en minder training vereist dan heftrucks

360 graden controle

Ergonomisch bedieningsstation

Breed scala aan platformafmetingen

Veiligheidsfuncties beschikbaar

On-board batterij opladen voor DC-aangedreven drives

Hot Tags: staal handling transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like