Zelfrijdende platte trolley

De zelfrijdende platte trolley is een transportbaan voor elektrisch materiaal die wordt gebruikt tijdens het transport in de fabriek. Er zijn twee typen vlakke wagens, vlakke wagens van het spoorwegtype en bestuurbare wagentjes
Praat nu

Productdetails

Producten introductie

De zelfrijdende platte trolley is een transportbaan voor elektrisch materiaal die wordt gebruikt tijdens het transport in de fabriek. Er zijn twee typen vlakke wagens, vlakke wagens van het spoorwegtype en bestuurbare wagentjes. De elektrische platte trolley kan worden gevoed door een batterij, een laagspanningsspoor, een kabelhaspel, een stroomrail, enz.

bestanddeel

Elektrisch vermogensregelsysteem: het bestaat voornamelijk uit een schakelaar, een spanningsomvormer, een waarschuwingslamp en een geleidend transmissieapparaat. De belangrijkste functie is om de spanning te leveren die nodig is voor de werking van de platte trolley en om de veiligheid ervan te garanderen.

Gedreven bedieningssysteem: het bestaat hoofdzakelijk uit een motor, reductiemiddel, rollenriem, reminrichting en remaansturing. De belangrijkste functie is om met de elektrische platte trolley op de baan te glijden.

Anderen: Het omvat wielkader, schachtkoppeling, transmissie wormtoestel, druk het testen hulpmiddel, of alarmlamp, stopapparaat, explosiebestendig apparaat, hydraulisch opheffend platformapparaat, enz.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: zelfrijdende platte trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like