Transportwagen met zelfrijdende matrijzen

De zelfrijdende matrijstransportwagen is ontworpen voor matrijzen en matrijzenbehandeling in vormfabriekswerkplaatsen en magazijnen. Deze matrijstransportwagen is een zelfrijdende platformwagen gemonteerd op de stalen rail. De matrijstransportwagen is aangepast en ontworpen volgens de speciale toepassingen van de klant, zoals het overbrengen van welke soorten materiaal of lading, de applicatieomgeving en de grootte van het materiaal
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De zelfrijdende matrijstransportwagen is ontworpen voor matrijzen en matrijzenbehandeling in vormfabriekswerkplaatsen en magazijnen. Deze matrijstransportwagen is een zelfrijdende platformwagen gemonteerd op de stalen rail.

De matrijstransportwagen is op maat gemaakt en ontworpen volgens de speciale toepassingen van de klant, zoals het overbrengen van welke soorten materiaal of lading, de applicatieomgeving en de grootte van het materiaal.

Toepassing

De zelfrijdende matrijstransportwagen kan niet alleen matrijzen in de werkplaats vervoeren, maar kan ook op veel gebieden worden toegepast, zoals stalen spiraal, heetmetalen pollepel, stalen buizen, stalen pates, stalen staven en andere stalen onderdelen, containers, werkstukken , machines, transport en ander materiaaltransport van de ene baai naar de andere.

Hot Tags: zelfrijdende matrijstransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like