Zelfrijdende elektrische transporter

Productintroductie voor zelfrijdende elektrische transporteur Zelf aangedreven elektrische transporter is een transportvoertuig van het railtype dat een spoor op de grond legt en de gelegde rail is over het algemeen een I-vormige oppervlakcontactrail. Kenmerken van zelfrijdende elektrische transporter De ...
Praat nu

Productdetails

Productintroductie voor zelfrijdende elektrische transporter

Zelfrijdende elektrische transporter is een transportvoertuig van het railtype dat een spoor op de grond legt, en de gelegde rail is in het algemeen een I-vormige oppervlakcontactrail.

Self Propelled Electric Transporter

Kenmerken van zelf aangedreven elektrische transporter

De eigenschappen van de prestaties van de zelf aangedreven elektrische transporter zijn dat deze een groot draagvermogen heeft, niet bang is voor vies en piepend, gemakkelijk te onderhouden is en een lange levensduur heeft. De zelfrijdende elektrische transporter kan worden uitgerust met industriële draadloze afstandsbedieningen om kunstmatige afstandsbediening te bereiken. De zelf aangedreven elektrische transporter heeft een eenvoudige structuur, is eenvoudig te gebruiken en te bedienen.

Self Propelled Electric Transporter

Toepassing van zelf aangedreven elektrische transporter

Zelfrijdende elektrische transporter wordt vaak gebruikt in bouwmaterialen, steenmaterialen, metaalverwerking, tunneltechniek, ijzer- en staalmetallurgie, waterkrachtindustrie, lucht- en ruimtevaartindustrie, scheepsterminals, automobielmachines en andere gebieden.


Self Propelled Electric Transporter


Hot Tags: zelf aangedreven elektrische transporter, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like