RGV transferwagen

De RGV-transportwagen is een transportwagen met gemotoriseerd materiaal die wordt toegepast in de fabriekswerkplaats. Langeafstandstransport van materialen met vergeldende of loopback-modus RGV kan langeafstandstransport van materialen, automatisch volgen en dynamisch onderzoek overal realiseren
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De RGV-transportwagen is een transportwagen met gemotoriseerd materiaal die wordt toegepast in de fabriekswerkplaats. Langeafstandstransport van materialen met vergeldende of loopback-modus RGV kan langeafstandstransport van materialen, automatisch volgen en dynamisch onderzoek overal realiseren. De trolley communiceert met het WMS-systeem en werkt op een vaste baan om de goederen naar een aangewezen locatie of naar een feeder te transporteren. Uitgerust met een intelligent sensorsysteem, kan het automatisch de positie van de oorsprong en het automatische vertragingssysteem onthouden.

Structuur

De signaalinteractie tussen de RGV en de console wordt draadloos verzonden via WIFI. Een transportvoertuig dat kan rijden langs een gedefinieerde geleidingsbaan met veiligheidsbescherming en verschillende overdrachtsfuncties.

Hot Tags: rgv transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like